Klinikkens udstyr
Klinikken tilbyder - mave-tarm, kikkertundersøgelser

Klinikken har endoskopisk, digitalt videoudstyr til kikkertundersøgelser og behandlinger af mave-tarmkanalen.

Billedet vises på en fjernssynsskærm, hvilket betyder, at patienterne har mulighed for at se med på skærmen, mens undersøgelsen foregår, hvis man ikke er sederet.

 

Klinikken har flere typer lasere:

 

Co2 laseren

Med Co2 laser er det muligt at fjerne visse former for "knaster" og tumorer i huden med ingen eller minimal ardannelse. Med laseren kan vi også foretage arkorrektioner med udglatning af både operationsar og fx. acnear uden den store risiko for yderligere ardannelse.

 

Visse operationer som fx hæmorrhoider og neglevoldsresektion kan med fordel udføres med laser, der tillader en præcis disektion med minimal vævsbeskadigelse. Dette kan give en betydeligt mindre smerteudvikling efter operationen

 

Nd-yag laseren

Nd-yag laseren bruges som supplement til en bred vifte af sygdomme og tilstande fra vorter, acne, follikuliter og pilonidalcyster (se afsnittet specielt) til svulster i hud og underhud.


Diodelasere: 

Diodelasere (1470nm og 980nm) Klinikkens nyeste lasere bruges til behandling af hæmorider, fistler i hud og underhud (også perianale).

 

Ultralydsscanner

 

Med klinikkens ultralydsscanner undersøges alle patienter, der skal opereres for åreknuder, for at kortlægge årsagen og problemets karakter og omfang. Dette sikrer, at der altid udføres det mest optimale indgreb.

Rolighedsvej 30, 8240 Risskov, Danmark
TLF +45 86 19 93 30

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.