Specialiteter
Specialiteter

 Hæmorideoperationer 


Lidelser i og omkring endetarmen er et stort kerneområde for klinikken. Således foretager alene Jan Lindholt omkring 500 operationer i og omkring endetarmen om året. Indvendige hæmorider kan behandles med elastik eller andre atraumatiske teknikker, mens udvendige hæmorider hidtil kun har kunnet behandles med operation. Det er ofte et stort indgreb i den enkelte patients dagligdag, med en lang smertefuld periode bagefter. I verdenslitteraturen angives en gennemsnitlig sygemeldingsperiode efter operation på 31 dage, ved anvendelse af gammeldags operationsteknikker. Vi har specialiseret os i at gøre dette langt bedre.


Den store expertice som Jan Lindholt, gennem de sidste år, har opnået med de innovative teknikker og næsten 2500 indgreb i og omkring endetarmen, gør det muligt, at anvende individuelt tilpassede operationsteknikker, så generne for den enkelte er minimale

 

 


Smertefrie kikkertundersøgelser (endoskopier):


Kikkertundersøgelser af mavetarmsystemet er et af klinikkens kerneområder. Således udfører Jan Lindholt 1500 gastro- og sigmoideoskopier samt 850 koloskopier (kikkertundersøgelser af tyktarmen) i om året. Koloskopierne udføres ofte under Deprivan rus. Det betyder at undersøgelsen udføres mens patienten sover og således gennemføres den helt uden smerter eller ubehag.

Laserbehandling af pilonidalcyster (hårcyster)

Vi har gennem de sidste 7 år udviklet en laserbehandling af pilonidalcyster. 
Vi kan derfor, som den foreløbige eneste klinik i landet tilbydes yag-laserbehandling af pilonidalcyster (hårcyster) som alternativ til kirurgisk behandling.

Disse patienter gennemgår traditionelt ofte talrige operative indgreb. Vi har gjort patienter med 4-5 tilligere operationer og fortsatte tilbagefald, symptomfrie med yag-laserbehandlingen. En hurtig nem behandling, som har sparet patienter for månedslange sygeperioder. Klinikken har publiceret metoden i Ugeskrift for læger og fremlagt resultaterne ved årsmødet 2010 i Dansk kirurgisk Selskab. Desuden er resultaterne publiceret i det internationalt anerkendte tidsskrift Lasers in Medical Sciense. 

Efterhånden har vi behandlet ca 200 patienter og kun 5 er gået videre til egentlig radikal operation.

Proceduren har givet stor internationel opmærksomhed og vi får jævntligt henvendelser fra hele verden angående detaljer i laserindstillingerne.

P.s Vær opmærksom på at ikke alle behandlinger kan udføres indenfor sygesikringsregi. Specielt er de innovative hæmorideprocedurer ikke opdateret i overenskomsten med sygesikringen, ligesom laserbehandlingerne af pilonidalcyster slet ikke er omfattet af overenskomsten.

Det udelukker dog ikke at vi kan behandle dig, uden at belaste dig økonomiske, hvis du er topmotiveret


 

 
   
Rolighedsvej 30, 8240 Risskov, Danmark
TLF +45 86 19 93 30

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.